Hakkımızda

          Merhaba Türkçe dostları,

          Bu site "Türkçe Öğretimi" konusunda yapılan çalışmaların (paneller, makaleler, sunumlar, dergi, gazete vb. yayın organlarında yayınlanmış yazılar) konularına göre sınıflandırılıp yayınlanması ve bu yazılara ihtiyaç duyanlara faydalı olması amacıyla oluşturulmuştur. 

           Sitemizde Türkçemizin anadil ve yabancı dil olarak öğretimi konularında bir çok makale bulunmaktadır. Buradaki yazıların bazıları ceşitli site, gazete, dergi, kitap vb. kaynaklardan alınmış, bazıları ise bizzat yazarları tarafından siteye eklenmiştir.

           Sitemizde ayrıca Türkçeyi yeni öğrenenler için de bölüm oluşturulmuş ve burada dil öğrenim teknikleri, Türkçe video dersler, Türkçe sınav örnekleri, örnek kompozisyon konuları ve kompozisyon örnekleri yer almaktadır. Bu bölümdeki kompozisyonlar Türkçeyi yabancı dil olarak öğrenenler tarafından yazılan kompozisyonlardır. Bunlar, Türkçeyi yeni öğrenen yabancı öğrenciler tarafından yazıldığı için (çok büyük hatalar dışında) herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır. 

           Siz de sitemiz için faydalı olabileceğini düşündüğünüz yazıları bizlere gönderebilir, sitemizin zenginleşmesine yardımcı olabilirsiniz.

           Sitemizde yazıları bulunan tüm Türkçe dostlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 
 
 
KÜNYE

www.turkceogretimi.com

 
Mail : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  

İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni
Kerim SARIGÜL
 
Site İçerik Yöneticisi
Yusuf Bera SARIGÜL
 
Yorum ve Geribildirim Sorumlusu
Yunus Emre SARIGÜL



Kuruluş
Sitemiz 01 Ocak 2009 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.

Sitemiz basın yayın ilkelerine uymayı taahhüt eder. Gönderilen yazılarda editör ve yayın kurulu değişiklik yapabilir ve bu değişiklik yazarın bilgisi ve onayı dahilinde olur.  Yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir. 
Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.
 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR