Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı - İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı - İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi

Duyurular Gösterim: 6289

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı 2. Dönemi 17 Şubat’ta İstanbul Üniversitesi Dil Merkezinde başlıyor.

- Programa kayıt olacak kişilerin aşağıdaki bölümlerden birinden mezun veya eğitimine devam ediyor olması gerekmektedir:

Eğitim Fakültelerinin;

Türkçe Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Fransızca Öğretmenliği, Almanca Öğretmenliği, Arapça Öğretmenliği vb. bölümleri.

Edebiyat Fakültelerinin;

Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Türk Halk Bilimi, Dilbilim, Filoloji İngiliz Dili ve Edebiyatı, Fransız Dili ve Edebiyatı, Alman Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, Yunan Dili ve Edebiyatı, Arap Dili ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı, Çeviribilim / Mütercim-Tercümanlık vb. bölümleri.

BAŞVURU TARİHLERİ: 27 OCAK - 13 ŞUBAT 2020

PROGRAM TARİHİ: 17 ŞUBAT - 13 MART 2020

- Eğitim ücreti 800,00 TL (KDV dâhil) ’dir. Kontenjan sınırlı olup kontenjanın dolması halinde kayıtlar kapatılacaktır.

- Programa devam zorunludur. Mazeretsiz devamsızlığın sürmesi hâlinde katılımcılar sertifika sınavlarına girme hakkını kaybederler.

- Eğitimlere katılım durumu ve eğitim sonunda yapılacak olan sınavın sonucu değerlendirilerek katılımcılara sertifika verilecektir.

Ön kayıt için

https://forms.gle/xfQ1rFZvq6eLf5dA8


Not: Bu formu doldurduktan sonra tarafınıza banka hesap bilgilerini de içeren bir onay e-postası gönderilecektir. Size belirtilecek olan süre içinde eğitim ücretini yatırdığınızı gösteren makbuzu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ilettiğinizde ise kayıt işleminiz tamamlanacaktır.

İletişim

0 212 243 67 29 - Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR