Akdeniz Üniversitesi TÖMER

ANTALYA Gösterim: 5864

Akdeniz Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Misyon
Vizyonumuz doğrultusunda başta Türkiye Türkçesi olmak üzere diğer Çağdaş Türk lehçe ve şivelerini ve dünya dillerini öğretmek amacıyla gerekli eğitim-öğretim ortamını oluşturmak, bu alanda gerekli materyalleri tasarlamak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bilimsel toplantılar düzenlemek, uygulama araştırma faaliyetlerinde bulunmak ve bu faaliyetleri desteklemek. Akdeniz Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin farklılığı, yurt içi veya yurt dışından Türkiye’ye gelen soydaşlarımıza/yabancı uyruklu öğrencilere çağdaş bir öğrenme ortamı sunmak, ulusal ve uluslararası düzeyde, Türkçe kurslar düzenlemek, araştırma ve uygulamanın esas alındığı bir yapılanmaya sahip olmak.

Vizyon
Dil öğretimini, özellikle Türkiye Türkçesine ilgi duyan, yurt içi ve yurt dışında dil eğitimi almak isteyen soydaşlarımıza/ yabancılara belli bir sistem çerçevesinde etkili bir biçimde öğreten ve eğitim-öğretim alanında her türlü yeniliğe açık bir kurum olmak. Ayrıca yabancılara Türkiye’yi ve Türk kültürünü tanıtan bir kurum olma konusunda hem Türkiye’de hem de dünyada önde gelen kurumlardan biri olmak.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Giriş Kat, Antalya

Telefon: +90 (242) 227 44 08

Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Web: http://tomer.akdeniz.edu.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR