II. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu
Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu

II. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu

Duyurular Gösterim: 9790

II. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi ve Maximilians Üniversitesi (Münih/Almanya) ortaklığında Münih’te gerçekleştirilecektir.
İlkini Ghent/Belçika’da başarıyla gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu, Dünya üzerinde Türkçenin yabancı dil olarak eğitimine-öğretimine emek veren tüm meslektaşlarımızı ve paydaşlarımızı bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.
II. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi Sempozyumu’nda;“Çok Dillilik Konseptinde Türkçe Öğretimi ve Türkçe Ders Kitapları” ana temasına öncelik verilecek olup ayrıca Türkçenin ikinci dil/yabancı dil öğretimindeki tüm konuları kapsamaktadır.

Bu çerçevede temel ve uygulamalı çalışmalarını paylaşmak üzere, başta TÖMER’ler ve Türkçe öğreten diğer kurumlar olmak üzere alanda çalışan bütün paydaşları, akademisyenleri ve öğretmenleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Yabancı dil olarak Türkçe öğretiminde temel dil becerilerinin eğitimi-öğretimi, öğretmen ve akademisyen yetiştirme, öğretmen ve öğrenci tutumları, iki dillilik ve çok dillilik, yabancı dil olarak Türkçe öğretimi, yabancı dil olarak Türkçe öğretiminde dilbilimsel uygulamalar ve yabancı dil olarak Türkçenin öğretiminde geleceğe yönelik perspektifler gibi konuları içeren çalışmalarımızı ve deneyimlerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağız. Yurt içinde ve yurt dışında Türkçenin eğitimi-öğretimi alanında çalışan herkesi, okutmanlarımızı/ öğretmenlerimizi, akademisyenlerimizi yaptıkları çalışma ve uygulamaları paylaşmaya davet ediyoruz.

Kayıt, başvuru ve soru(n)lar için

Web: www.icotfl.sakarya.edu.tr 

Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR